ב׳שוקרייה׳, בית לתרבות קולינארית בירושלים יחגגו את חג הפורים עם סדנת משלוחי מנות ירושלמיים: סדנה מעשית יחודית לחג הפורים עם כל העוגיות והמאפים הכי ירושלמיים שיש למשלוחי המנות שלכם.
בתפריט: קבלת פנים עם כוס יין חם ואז התכנסות לסדנה בה יכינו המשתתפים 7 מוצרים:
– טרוודוס–עוגיה מהמטבח הטורקי– בלקני מלאה באגוזים ומצופה בסירופ ורדים ריחני
– מקרוטה תמרים–עוגית תמרים מהמטבח הערבי בניחוחות של אניס
– מנדלברוייט– עוגיה גרמנית מלאה בפירות יבשים ואגוזים
– יויו–עוגיה טוניסאית משגעת עם קוקוס וסירופ מתוק מתוק
– פסטליקוס– המאפה הירושלמי ספרדי הכי הכי–במילוי חציל בלאדי וגבינת משק מלוחה
– עוגיות עבאדי מלוחות מתובלות בשרשרת כמו שהסבתות הירושלמיות היו מכינות
– פלעצלע פולני– מיני לחמניות מתוקות עם בצל מקורמל ופרג

הסדנאות יתקיימו ביום שישי ה– 11.03 בשעה 9:00 בבוקר וביום ראשון 13.03 בשעה 17:00 אחה״צ. משך הסדנה עד 4 שעות. בסיום הסדנה יטעמו המשתתפים מכל מה שהכינו, יחד עם כוס קפה.
המשתתפים יצאו מהסדנה עם משלוח מנות שהכינו בעצמם, סינר ותיק ממותגים וחוברת עם כל מתכוני הסדנה על מנת שיוכלו להכין בבית.
השפים אודיה ואברהם פרייזן: ״סדנאות פורים יהיו מיוחדות ויתמקדו בהכנת משלוחי מנות ייחודיים, שיביאו בתוכם את הטעמים והניחוחות של ירושלים. בחג עצמו אנחנו הולכים להרים משתה פורים בלתי נשכח עם אלכוהול מקומי, קוקטיילים ייחודיים וכמובן תפריט אוכל ירושלמי שיורכב במיוחד למשתה, יש בהחלט למה לצפות״.
עלות: 390₪ למשתתף. (עד 12 משתתפים)
שוקרייה – בית לתרבות קולינארית קינג ג׳ורג׳ 37 ירושלים
להרשמה: 050-2131319